Příští týden – od 9. do 13. listopadu 2020 se i my zapojíme do “Evropského týdne odborných dovedností”. Těšit se můžete na online webináře zaměřené na online výuku a další aktivity.

OBJEV SVŮJ TALENT - TVOJE CESTA - TVOJE VOLBA

Konference online vzdělávání

každý den od úterý 10. listopadu do pátku 13. proběhne vždy mezi 20h a 21:30 inline panelová diskuze za účasti odborníků na online vzdělávání – těšit se můžete na univerzitní a středoškolské profesory z praxe nebo IT odborníky

nahravka

záznam

Budoucnost a trendy online výuky

úterý 10. listopadu od 20:00

prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc. – děkan Fakulty informatiky, Masarykova univerzita v Brně

Ing. arch. Pavlína Pospíšilová – ředitelka Gymnázia Jaroslava Seiferta v Praze

Ivana Melíšková – konzultantka pro vzdělávání, AV Media

Mgr. Bc. Libor Klubal, Ph.D. – technologie ve výuce a vzdělávání, Katedra informačních a komunikačních technologií, Ostravská univerzita

nahravka

záznam

Hodnocení a motivace v online výuce

středa 11. listopadu od 20:00

doc. PhDr. Markéta Švamberk Šauerová, Ph.D. – Katedra pedagogiky a psychologie, VŠTVS

Ing. arch. Pavlína Pospíšilová – ředitelka Gymnázia Jaroslava Seiferta v Praze

Vladimír Šmejkal – tenisový trenér, TŠ Lucie Hradecké

Mgr. Jan Juříček – učitel angličtiny a robotiky, ZŠ Strossmayerovo náměstí v Praze

nahravka

záznam

Technické platformy online výuky

čtvrtek 12. listopadu od 20:00

Mgr. Bc. Libor Klubal, Ph.D. – technologie ve výuce a vzdělávání, Katedra informačních a komunikačních technologií, Ostravská univerzita

Ing. Karel Klatovský – spolupráce se školami a vzdělávacími institucemi, Microsoft

Mgr. Lucie Kubíková – učitelka ICT, Gymnázium Jaroslava Seiferta v Praze

nahravka

záznam

International know-how exchange

pátek 13. listopadu od 20:00 – diskuze proběhne v angličtině (budou k dispozici české i anglické titulky)

Bc. Jakub Fischer, DiS – učitel angličtiny, ZŠ Rudolfa Koblice v Kadani

Mgr. Jan Juříček – učitel angličtiny a robotiky, ZŠ Strossmayerovo náměstí v Praze

Mgr. Markéta Frýbová – metodička a lektorka angličtiny, Anglický klub s.r.o.

BSc. Sarah Paschke – lektorka angličtiny a zakladatelka FUNgličtině.cz

účast na konferenci je zdarma, linky na streamy najdete pod kamerami jednotlivých sezení

OBJEV SVŮJ TALENT - TVOJE CESTA - TVOJE VOLBA

Online rozhovory studentů kolem světa

v rámci hodin naší standardní výuky proběhnout mezinárodní diskuze studentů v angličtině se studenty stejného věku

Pondělí
9. listopadu

16:15 CET ~ 3.15pm GMT : English for Children (pre A1 – ages 5 to 7 years)

17:15 CET ~ 4.15pm GMT : English for Cool Kids (A1 – ages 8 to 10 years)

Monday
9th of November

Úterý
10. listopadu

16:00 CET ~ 3pm GMT : English for Children (pre A1 – ages 6 to 7 years)

Tuesday
10th of November

Středa
11. listopadu

16:00 CET ~ 3pm GMT : Fit for English (A1 – ages 10 to 12 years)

17:00 CET ~ 4pm GMT : Preparation for PET (A2/B1 – ages 13 to 15 years)

Wednesday
11th of November

Čtvrtek
12. listopadu

16:00 CET ~ 3pm GMT : Preparation for FCE (B2 – ages 15 to 18 years)

Thursday
12th of November

Pátek
13. listopadu

  8:30 CET ~ 7.30am GMT : English conversation (B1 – adults 18+)

15:00 CET ~ 2pm GMT : Preparation for PET (A2/B1 – ages 13 to 15 years)

Friday
13th of November

If you are interested to join one of our lessons, please let us know on email radka@anglicky-klub.com, as well as if you needed a different timeslot

Love this article? Share it: